ویفر ارزان قیمت جزء محصولات پرتقاضایست که افراد زیادی بویژه کسانی که دارای فرزندان خردسال و نوجوان هستند،خریدار این محصول بوده و چه بسا که امروزه عرضه آن بصورت فله ای و کارتنی بر تقاضای آن افزوده است.بدین ترتیب این مجموعه نسبت به عرضه ویفر در انواع بسته بندی و فله با قیمت مناسب اقدام می نماید.
تاریخچه ویفر
ویفرهای اولیه که به آنها «ویفل» میگفتند، بیشتر شبیه کیکهای گرد صبحانه بود. هلندیها و انگلیسیها، خمیر بسیار نازکی از ویفر را درون یک وسیله انبرمانند گرد که قطری حدود 7 تا 10 سانتیمتر داشت، پهن و پس از فشردن قاشقکهای انبر روی یکدیگر و قرار دادن آن درون تنور داغ، بیسکویت ترد و نازکی به نام «ویفل» را درست میکردند اما ویفلهای سنتی کمکم با افزودن انواع طعمهای میوه اوایل قرن 16، شکل تازهتری به خود گرفت و با نام ویفر به مردم سراسر دنیا شناسانده شد.
هدف اوليه از توليد ويفر، ايجاد طعم و شکل جديدي از خوراکيهايي بود که مردم ميتوانستند همراه چاي يا قهوه عصرانهشان میل نمایند. مثلا فرانسويهاي قرون وسطي براي بهتر کردن طعم ويفر، از عسل به جاي شکر استفاده ميکردند يا اينکه با استفاده از روغنهاي مختلف و کم و زياد کردن ميزان آن، حالت شکنندگي ويفر را افزايش ميدادند و همين کار باعث افزايش علاقه بيشتر بچهها به اين خوراکي خوشمزه ميشد.
نکته جالب ديگري که ميتوان در مورد تاريخچه ويفر گفت اين است که توليد صنعتي اين محصول در آمريکا براي اولين بار در سال 1860 ميلادي آغاز شد. مردم در آن زمان، دور يک دستگاه بزرگ که بخار زيادي از خود توليد ميکرد جمع شده بودند و با تعجب ميديدند که يک نيروي غيرانساني ميتواند برايشان چنين دسر خوشمزهاي را تهيه کند. آنها توليد ماشيني ويفر را شبيه يک معجزه ميدانستند! به اين ترتيب توليد انبوه و صنعتي ويفرهاي کرمدار به شکل امروزيشان در دنيا آغاز شد.
انواع ویفر
ويفر نوعي بيسكوئيت ساندويچي سيمبر با بافت باز، ترد و شكننده است كه داراي انواع مختلفي ميباشد، در توليد اين فرآورده از آرد، شكر، روغن، شير خشك، نمك، لسيتين، امولسيفاير، و اسانسهاي مختلفی استفاده ميشود و شامل دو قسمت نان ويفر و مغزي ميباشد.این محصول در طعم های مختلفی همچون موز،پرتقال،طالبی،فندق،پسته،طالبی،کاکائو و … تولید و عرضه می گردد.ویفر ها علاوه بر انواع بسته بندی بصورت فله در کارتن چند کیلویی عرضه می گردد.این مجموعه برای جلب رضایت مشتریان اقدام به عرضه و فروش ویفر ارزان قیمت می نماید.
ویفر بسته بندی
تولیدکنندگان و کارخانجات بسیاری درحال تولید و بسته بندی ویفر در وزن های مختلف از 20 گرم به بالا هستند،هر کدام از این محصولات در بسته بندی های زیبا و شکیل با برند های متنوع وارد بازار شده و سهمی از آن را به خود اختصاص می دهند.
ویفر ارزان قیمت فله ای
یکی دیگر از انواع این محصول نوع فله ای آن بوده که با توجه به رشد روز افزون علاقمندان به ویفر و به مرور نوع فله آن ،ما نیز بر آن شدیم تا این خوراکی را بصورت عمده در کارتن های چند کیلویی و در طعم های مختلف به بازار عرضه نماییم.از مزایای نوع فله هر محصولی می توان به صرفه جویی در هزینه هایی که صرف بسته بندی آن در وزن های کمتر می شود، اشاره نمود.این موضوع باعث می گردد افراد و مصرف کنندگان بسیاری بویژه مصرف کنندگان دائمی یه نوع فله روی آورده تا خریدی بهینه را تجربه نمایند.
ویفر موزی
یکی از طعم های خاص و پرطرفدار ویفر که از قدیم تا کنون استفاده می گردد،موز است.این میوه بومی مناطق گرمسیری جنوب شرق آسیا، شبه جزیره مالزی، و استرالیا است. امروزه این گیاه در همه مناطق گرمسیری با رطوبت مناسب کاشت میشود.موز فوایدی برای سلامتی دارد از جمله سلامت قلب و عروق، بهبود سلامت روانی، کمک به افزایش انرژی و ایمنی، پیش گیری از کم خونی، جلوگیری از زخم معده و همچنین به جلوگیری از دیابت ،کوری کمک می کند.
در هر صد گرم موز به میزان زیر مواد معدنی و انرژی موجود است:
- انرژی 100 کالری
- آب 70 گرم
- پروتئین 8 گرم
- چربی 2 گرم
- قند 6/5 گرم
- کلسیم 8 میلی گرم
- فسفر 25 میلی گرم
- آهن 7 میلی گرم
- سدیم 1 میلی گرم
- پتاسیم 370 میلی گرم
- ویتامین Aصدونود واحد
- ویتامینB1 پنج میلی گرم
- ویتامین B2 شش میلی گرم
- ویتامینB3 هفت میلی گرم
- ویتامین C ده میلی گرم
موز منبع عالی پتاسیم و ماده مغذی مسئول انتقال اکسیژن به مغز است. هم چنین کمک می کند ذهن خود را هوشیار نگه دارید چون منیزیم در میوه ها فعالیت الکتریکی مناسب بین سلول های عصبی در مغز ایجاد می کند. علاوه بر این، آن هم چنین مسئول کمک به مغز برای دفع مواد زائد مانند آمونیاک از بدن است. با کاهش سطح آمونیاک در مغز به طور خودکار تیز و دقیق می شود. موز به پیش گیری از بیماری پارکینسون و آلزایمر کمک کند.افزودن موز به رژیم غذایی می تواند راهی بسیار خوب برای سلامتی باشد. تحقیقات نشان می دهد که پتاسیم در موزها می تواند ضربان قلب را منظم نگه دارد. همان طور که مسئول انجام منقبض شدن ماهیچه ها است هم چنین می تواند اثرات سدیم را بر فشارخون ما بی اثر کند.
ویفر پرتقالی
یکی دیگر از طعم های مورد استفاده در ویفر پرتقال است،این طعم نیز همانند موز از قدیم استفاده می شده و پرطرفدار است.این میوه از خانواده مرکبات است،درخت آن همیشه سبز و پر برگ است.
ریشه پرتقال از جنوب شرقی آسیا (هندوچین) میباشد و یک میوه پیوندی است که در دوران باستان احتمالاً با پیوند نارنگی و دارابی پرورش داده شد. نوع ایرانی Persian Orange که ایتالیاییها از قرن ۱۱ میلادی کشت آن را در جنوب اروپا رایج کردند تلخ بود و جای خود را از قرن ۱۵ میلادی به نوع شیرین تر داد که تاجران کشور از هندوستان وارد و کشت کردند. برای همین هم در بسیاری از زبانهای دنیا (یونانی، ترکی، ایرانی، عربی، بلغاری، گرجی و زبان جنوب ایتالیا) امروزه هنوز لغت میوه پرتقال با کشور پرتغال تشابه اسمی دارد. البته ریشه لغت انگلیسی (Orange) از نارنگ (سانسکریت) آمده و همریشه واژه نارنج (فارسی) و واژههای مشابه در بسیاری از زبانهای دیگر از جمله ارمنی، اسپانیایی، و عربی میباشد. در بعضی زبانها هم (نظیر هلندی و آلمانی) آن را سیب چینی (بواسطه مبدأ این میوه) میخوانند.
خواص و ویژگی های پرتقال
- دانشمندان سوئدی کشف کرده اندکه خوردن پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند.
- پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است.
- اسانس پرتقال ضد عفونت های میکربی است.
- پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است.
- پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است.
- جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و کاهش درد مفید است.
- خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است.
- اسانس پرتقال را برای ضد عفونی کردن بکار می برند.
- پرتقال خون را تمیز می کند.
مواد معدنی و ویتامین موجود در یک عدد پرتقال:
- انرژی 86 کیلو کالری
- پروتئین 2 گرم
- هیدرات کربن 22 گرم
- فیبر 4 گرم
- ویتامین c 97.89 میلی گرم
- اسیدفولیک 55.2 میکرو گرم
- پتاسیم 333.04 میلی گرم
- تیاسین 0.16 میلی گرم
ویفر کاکائویی
یکی دیگر از طعم مورد استفاده در ویفر ، طعم کاکائو می باشد.کاکائو درختی از تیره پنیرکیان با بلندی بین ۴ تا ۱۰متر است. برگهایش ساده و متقابل است . گل های منظم، کوچک و قرمز رنگی در همه فصل ها دارد. میوهاش بسته، زرد رنگ و به اندازه یک خیار و حاوی ۲۵ تا ۴۵ دانه است. میوههای این گیاه را پس از چیدن انبار میکنند تا بپوسد و پس از آن دانهها را جمعآوری میکنند و به مصرف میرسانند. همچنین به پودر خشکی که با آسیاب نمودن و گرفتن چربی دانه کاکائو به دست می آید پودر کاکائو گفته میشود.
خواص و ویژگی های کاکائو:
شاید این موضوع کمی خندهدار و غیرقابل باور باشد، اما تا اواخر قرن 17 میلادی، شکلات یا کاکائو (chocolate) ، ماده غذایی گران قیمتی در اروپا بود که فقط ثروتمندان سلطنتی از آن استفاده میکردند. در آمریکای مرکزی نیز شکلات کالایی لوکس محسوب میشد و مردم از دانههای کاکائو به جای پول استفاده میکردند.
اولین بار کریستف کلمب کاکائو را از آمریکا به اروپا آورد تا به ملکه اسپانیا نشان دهد. در آن زمان از شکلات در انواع نوشیدنیها استفاده میشد و برای گرفتن تلخی آن مقداری شکر به آن اضافه میکردند.تحقیقات جدید نشان داده است شکلات برای سلامت قلب مفید است و مانع از لخته شدن خون میشود.کلسترول خون را تنظیم کرده و به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدانی از التهاب و نابودی سلولها جلوگیری میکند.از طرف دیگر مصرف روزانه 30 گرم شکلات تلخ فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد وسبب افزایش حافظه نیز میشود.این ماده خوراکی لذیذ میتواند روند سخت شدن عروق در افراد سیگاری را نیز کند نماید.
ویفر طالبی
نوعی دیگری از این محصول که از طعم طالبی در آن استفاده می شود،امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده است.طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین A است و مملو از بتاکاروتن بوده که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود. بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان بسیار عالی است که از سرطان پیشگیری می کند، کلسترول را کاهش می دهد و درصد بیماری های قلب و عروق را به طرز چشمگیری کم می کند. این ویتامین در بهبود بینایی و حفظ سلامت و طراوت پوست، نقش ارزنده ای دارد. به علاوه بتاکاروتن بالای طالبی، مانع بروز آب مروارید در سالمندان می شود.
طالبی همچنین حاوی ویتامین C و علاوه بر آن، مواد مغذی دیگری مثل پتاسیم، اسید فولیک، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین های B6 است. وجود مجموعه ای از ویتامین ها، به خصوص ویتامین های گروه B در این میوه، آن را به ماده ای بسیار خوب برای تنظیم متابولیسم در بدن تبدیل کرده و از این رو میوه ای بسیار مفید برای افزایش وزن کودکان و نوجوانان و افراد لاغر است.
میوه هایی که پتاسیم بالایی دارند نظیر طالبی، موز، سیب و… از بروز نارسایی قلبی جلوگیری کرده و در صورت بروز، از شدت آن می کاهند. از آنجا که کلسترول، فشارخون و هموسیستیئن بالا، زمینه ساز بروز بیماری های قلبی هستند، مصرف طالبی به دلیل دارابودن مواد مغذی برای کنترل این سه فاکتور، مفید است و درسلامت قلب نقش کارآمدی دارد.
ویفر فندقی
یکی دیگر طعم هایی که امروزه برای تولید ویفر استفاده می شود،فندق است.از خواص فندق میتوان به وجود مواد مغذی فراوان در آن اشاره کرد. هر چند مواد مغذی موجود در آن کالری زیادی دارند، اما سرشار از مواد مفید و چربیهای سالم هستند. ۲۸ گرم فندق یا ۲۰ دانهی کامل آن شامل مواد زیر است:
- کالری: ۱۷۶؛
- چربی کل: ۱۷ گرم؛
- پروتئین: ۴٫۲ گرم؛
- کربوهیدرات: ۴٫۷ گرم؛
- فیبر: ۲٫۷ گرم؛
- ویتامین E (ای): ۲۱ درصد از نیاز روزانه؛
- تیامین: ۱۲ درصد از نیاز روزانه؛
- منیزیم: ۱۲ درصد از نیاز روزانه؛
- مس: ۲۴ درصد از نیاز روزانه؛
- منگنز: ۸۴ درصد از نیاز روزانه.
فندق مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارد. آنتیاکسیدان بدن را از استرس اکسیداتیو دور نگه میدارد. استرس اکسیداتیو میتواند موجب تخریب ساختار سلول، تسریع پیری،سرطان و بماری های قلبی شود. فراوانترین آنتیاکسیدانهای موجود در فندق بهعنوان ترکیبات فنولیک شناخته میشوند. پژوهشها ثابت کردهاند که این ترکیبات مانع از التهاب و باعث کاهش کلسترول بدن میشوند. ضمن اینکه برای سلامت قلب مفید هستند و در برابر سرطانها از بدن محافظت میکنند.
تحقیقات نشان میدهد که فندق برای سلامت قلب بسیار مفید است. وجود آنتیاکسیدان و اسیدهای چرب سالم، ظرفیت آنتیاکسیدانی فندق را افزایش میدهد و سطح کلسترول خون را پایین میآورد. پژوهشی یکماهه روی ۲۱ نفر با سطح کلسترول بالا صورت گرفته است. این افراد ۱۸ تا ۲۰ درصد از کالری روزانهشان را از مصرف فندق بهدست میآوردند. نتیجهی پژوهش نشان میداد که کلسترول، تریگلیسیرید و کلسترول بد یا LDL در آنها کاهش داشته است.
ویفر ارزان قیمت وانیلی
وانیل هم طعم دیگری از طعم های مورد استفاده در ویفر است.عطر دلپذیر و طعم وانیل آن را به عنصر ضروری در صنعت مواد غذایی و آشامیدنیها تبدیل کرده است و اغلب در تهیه دسرها، پودینگها و شیرهای طعمدار و … مورد استفاده قرار میگیرد.همچنین از آن برای شیرین کردن و طعم دادن به قهوه، ماست، بستنی، نوشابهها، کیکها و مواد غذایی پختهشده، استفاده میکنند.
ویفر توت فرنگی
توت فرنگی نیز طعمی لذیذ و پرطرفدار دارد و به همین دلیل از طعم آن در تولید ویفر استفاده می شود.خواص توت فرنگی بیشتر برای سلامت و زیبایی پوست شناخته شده است این درحالی است که اکثر پزشکان متخصص مصرف توت فرنگی را برای پیشگیری و حتی کاهش بیماری های قلبی توصیه می کنند چراکه آنتی اکسیدان ها و پلی فنل ها در توت فرنگی باعث می شود که از سلامت قلب محافظت کند و می تواند از انواع مختلف سرطان جلوگیری کند و ویتامین C موجود در توت فرنگی حتی به سلامت پوست و مو نیز کمک خواهد کرد ؛ فیبر موجود در آن باعث کاهش وزن و بهبود هضم خواهد شد.
ارسال ویفر ارزان قیمت به سراسر کشور
این مجموعه آمادگی دارد کلیه سفارشات در خصوص ویفر ارزان قیمت را به کلیه نقاط و شهرهای سراسر کشور ارسال نماید.
ثبت سفارش ویفر ارزان قیمت
مشتریان گرامی می توانند برای ثبت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر با مدیر فروش این مجموعه تماس حاصل نمایند.